Prijslijst

Maanden abonnementen prijslijst

  • 1 x per week sporten met een looptijd van 12 maanden € 37,50 per maand.
  • Onbeperkt sporten met een looptijd van 12 maanden € 47,50 per maand.
  • Maandabonnement 1x per week sporten (maandelijks opzegbaar) €47,50 per maand.
  • Maandabonnement onbeperkt sporten (maandelijks opzegbaar) € 57,50 per maand.

Eénmalige inschrijfkosten € 30,- bij alle abonnementsvormen.

Note: Een maand extra sporten CADEAU voor mensen die kiezen het jaar bedrag ineens te voldoen in plaats van maandelijks.

Alle abonnementen hebben een opzegtermijn van 1 volledige maand, per de 1e van de eerst volgende maand.


BODYART prijs voor vrouwen sportschool Tiel klanten

Vanaf oktober bieden we de BODYART groepslessen aan als aanvullend abonnement: 20 EUR/maand je kunt dan onbeperkt komen. Of je kunt  kiezen voor losse les 7,- per les.

BODYART is ook individueel  of voor koppels te boeken.

Voor niet leden: elke losse les is 10,- per persoon en het abonnement is 30 EUR/maand.


Reviews

Rating: 5 out of 5.

Jannie aan het woord:

Ik vind het heerlijk om bij vrouwen sportschool Tiel te sporten, ik heb sinds ik sport meer energie en leuke onderlinge sociale contacten.

Ik begon met één keer per week sporten maar al binnen twee weken vond ik het zo leuk en zette Rozemarijn dit voor mij om naar een onbeperkt abonnement. Nu kom ik lekker 3x per week sporten.

Het leuke bij vrouwen sportschool Tiel vind ik, dat iedereen welkom is. Het is laagdrempelig, en voor alle leeftijden. Ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking zijn welkom, ik vind dit echt super.

Rating: 5 out of 5.

Madara aan het woord:

De sfeer is heerlijk! Ik kan in slechts 30 minuten een volledige lichaamstraining krijgen en ik ben vrij om extra oefeningen te doen met de beschikbare apparatuur. Roos is motiverend en geeft mij de beste suggesties tijdens het sporten. Bovendien is het heerlijk om op een plek te zijn waar je je in een vrouwelijke omgeving bevindt! Je kunt hier met je vriendinnen komen of gemakkelijk nieuwe kennissen ontmoeten. Bedankt voor het hebben van deze plek, Roos!

Rating: 5 out of 5.

Fahime aan het woord:

Ik vind het heerlijk om te sporten bij vrouwen sportschool Tiel. Ik ben afgevallen en zit veel lekkerder in mijn vel. Ook is mijn cholesterol verlaagd, zo super blij mee. Ik blijf komen!