Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons op nummer één

Er bestaat niet zoiets als een snelle oplossing als het gaat om gezondheid. Onze vrouwen sportschool blijkt al jaren echt effectief te zijn wanneer je, je kracht, motivatie en energieniveau wilt herwinnen, onderhouden en behouden.

Sinds voorjaar 2016 koestert Rozemarijn Penn een bijzondere plek in Tiel, het een women only fitnesscentrum. Haar missie is om vrouwen, te helpen het maximale uit hun leven te halen door hun interne energiebronnen te herstellen, door hen van binnenuit sterker te maken.

Dit is haalbaar met de volledige lichaamstraining, zowel kracht als cardio komen aanbod.

Ongeacht leeftijd of sportervaring. Bij vrouwen sportschool Tiel train je op speciale, hydraulische trainingsapparatuur die per apparaat elk twee spiergroepen tegelijk traint en waarvan de intensiteit (weerstand) verandert op basis van je snelheid en de energie die je in het apparaat stopt. Bovendien duurt het slechts 30 minuten om drie rondes te voltooien en om uw lichaam volledig te trainen, alle spiergroepen te stimuleren en de zuurstofcirculatie te herstellen. Na de training voel je je als herboren en ontspannen.

Met vrouwen sportschool Tiel kan ik mijn missie vervullen om mensen te helpen het maximale uit hun leven te halen en mensen in hun eigen kracht zetten.

Rozemarijn Penn, eigenaresse

Bij vrouwen sportschool is iedere vrouw welkom ongeacht je conditie, leeftijd of afkomst. Je zult al snel de verbeteringen voelen na de eerste trainingen, deze verbeteringen komen in alles terug, bijvoorbeeld in: werk, gezinsleven en hobby’s.

Kom het zelf proberen! Med je hier aan voor een GRATIS PROEFLES: